7 серпня 2018 р.


Удосконалюємо свої професійні навики у школі молодого бібліотекаря



Ось вже вдруге мені поталанило бути учасницею школи молодого бібліотекаря "Професіоналізм + креативність = сучасний бібліотекар", і кожен раз вона мене дивує програмою, формою викладу матеріалу та і взагалі бібліотекарями, адже з кожним разом активної молоді все більше, а їх ідеї все креативніші. Я знайшла цілу купу однодумців! А раніше все думала: "Де ж ховаються ці молоді, амбітні, інтелектуальні та виховані люди?" Дякую, що ви є!



Також хочу висловити величезне спасибі Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки, Громадській організації "Волинське обласне відділення УБА" та Горохівській центральній районні бібліотеці за можливість завжди удосконалюватися та відкривати нове! Цей шторм ідей та емоцій ще довго будуть у моїй пам'яті!



Насичена програма, амбітні та харизматичні тренери, які постійно надихали на роботу в командах, "мозковий штурм", піар бібліотек, поради від професійного фотографа, спілкування з журналістом, майстер-клас мехенді, йога, найзахопливіші в моєму житті дебати... і це лише маленька частинка першого дня.







Ну а далі - вражаючі відвідини Голобської публічної бібліотеки та Ковельської центральної районної бібліотеки, які своїм прикладом надихають на наслідування, а на завершення - екскурсія Колодяжненським літературно-меморіальним музеєм Лесі Українки. Емоції переповнюють. Радитиму школу своїм колегам!





Немає коментарів:

Дописати коментар