3 січня 2019 р.


Запрошуємо відвідати парад новорічних ялинок у нашій бібліотеці!



До різдвяних свят залишилось зовсім небагато, тож кожен із нас намагається підготуватися до цих святкувань якнайкраще.

Оскільки незмінним атрибутом Різдвяного дива є новорічна красуня – ялинка, ми вирішили провести у бібліотеці парад незвичних новорічних красунь.

Чому незвичних? А Ви лишень уважно придивіться до цих ялинок, а краще завітайте до бібліотеки для дорослих, і Вам все стане зрозуміло! Більшість новорічних красунь зроблені із книг!








Проте на одному параді новорічних ялинок бібліотекарі не зупинилися, адже яке ж свято без різдвяного віночка? Мода на таку прикрасу прийшла із Заходу і відразу завоювала серця любителів краси та домашнього затишку. Невеликі зелені гілочки, декоровані шишками, новорічними іграшками  здатні моментально створити чарівну святкову атмосферу.

У створенні різдвяних віночків фантазія сучасних дизайнерів невичерпна! Вінки з яскравими вогниками прикрашають магазини, салони, офіси фірм. Тепер такі віночки будуть прикрашати і нашу бібліотеку!


Напередодні свят бібліотекарі своїми руками виготовили різдвяні віночки для бібліотеки. Створені з веселою фантазією, терпінням і майстерністю, вони приносять нам ту теплоту і радість, яку не купиш у магазині.



Вінки вийшли дуже красивими, святковими і, разом з тим, затишними і домашніми. Помилуватися ними можна в нашій бібліотеці, де також є можливість записатися на наступний флористичний майстер-клас.



Тож запрошуємо усіх бажаючих до бібліотеки на парад новорічних красунь та різдвяних віночків! Користуючись нагодою, вітаємо своїх користувачів з Новим роком та Різдвом Христовим! Щастя Вам, міцного здоров’я та хорошого настрою!

Немає коментарів:

Дописати коментар