11 жовтня 2017 р.

«Книга – доля моя…»


«Любов до книги – необхідна умова загальної культури людини. Без неї неможливо стати хорошим спеціалістом у будь – якій галузі знань»
М. Амосов

30 вересня – особлива дата для бібліотекарів, адже саме у цей день бібліотечні працівники відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Ми пишаємося тим, що вся Україна цього дня відзначає це свято як вияв глибокої поваги до нашої праці.

Ми пишаємося тим, що ми – бібліотекарі, адже ріднити людей з книгою, відкривати їм красу і силу слова, - що може бути достойнішим?

Хтось із мудрих сказав: „Бібліотекар – це не професія, а стан душі, а ще – знахар”. Це насправді так, бо якщо в аптеці чи лікарні вам полікують тіло, то в цьому храмі – душу.

З нагоди професійного свята вже традиційно у актовій залі ЦРБ зібралися всі книгарівни Горохівщини. Зі щирими словами привітань виступили заступник голови районної ради Віталій Клемба, директор ЦБС Ольга Єлісєєва, директор історичного музею Ігор Шешко, завуч музичної школи Марія Лотвин, працівники редакції газети «Горохівський вісник» Олег Дідик та Леся Влашинець.



Вдячне слово за самовіддану працю своїм колегам, людям, об’єднаним однією спільною працею, однією турботою, одним стремлінням – дарувати людям радість від спілкування з книгою, виголосила начальник відділу культури Діна Колесник.

Про десять найбільших здобутків Горохівської ЦБС за рік перед виступом Діни Колесник розповіла презентація «Від вересня до вересня» та «Один день із життя бібліотекаря», переглянути які запросили ведучі урочистості – бібліотекар Берестечківської міської бібліотеки для дорослих м. Берестечко Іванна Шморгун і бібліотекар бібліотеки-філії с. Скобелки Марія Ваврик.



Діна Колесник відзначила Подяками відділу культури райдержадміністрації бібліотекаря Горохівської ЦБС Наталію Колос, бібліотекаря Берестечківської міської бібліотеки для дорослих Іванну Шморгун та завідувача бібліотеки-філії с. Смоляви Тетяну Шкорбатюк.

 

Урочистості завершилися святковим концертом, який підготували працівники бібліотек-філій, що безумовно додало гарного настрою всім любителям книги.

  



По закінченню концерту нас переповнював океан емоцій. Хочемо подякувати нашій дирекції та організаторам концерту за щирі привітання. Неймовірно приємно, що нас оточили теплотою слів в такий чарівний і дивовижний день. В свою чергу, хочемо побажати всім, хто любить і цінує достовірне джерело знань — книгу:

Не оминайте наш поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки.
Нема прекрасніших доріг,
Ніж в цей вселюдський храм науки!




Немає коментарів:

Дописати коментар