15 січня 2020 р.


Зимова казка у бібліотеці


Кожна людина з великим нетерпінням чекає новорічних та різдвяних свят, оскільки в цей час все навкруги ніби перетворюється на казку: дерева одягають білі шубки, вітрини магазинів заманюють покупців яскравими гірляндами,  на вікнах оживають різноманітні зимові експозиції: і новорічні пейзажі, і символи та герої Нового року.

Уміла господиня старається створити затишок у оселі, щоб, увійшовши в дім, будь-хто зміг відчути різдвяну атмосферу. Не виняток і працівники нашої бібліотеки, адже ми теж хочемо подарувати своїм читачам казку, створити затишну святкову атмосферу, щоб кожен читач хотів приходити у бібліотеку знову й знову.

З цією метою у бібліотеці для дорослих м. Берестечко був проведений майстер-клас по виготовленню ялинок з паперу «Парад незвичних новорічних красунь».


Чому незвичних? А Ви лишень уважно придивіться до ялинок, які ми виготовили разом з користувачами бібліотеки, і Вам все стане зрозуміло! Більшість новорічних красунь зроблені із книг!



Зробити красиві новорічні прикраси під силу кожному, потрібно лише трішки розібратися в цій технології. Учасникам майстер-класу у цьому допомогли розібратися працівники нашої бібліотеки Іванна Шморгун таЛюдмила Віняр. Аркуш паперу у формі квадрата, ножиці і олівець стали головними у процесі роботи. Готові новорічні вироби учасники майстер-класу подарували бібліотеці на згадку про цей чудовий день.


Проте на одному параді новорічних ялинок бібліотекарі не зупинилися, адже яке ж свято без новорічно-різдвяної фотозони? Шик і блиск, стриманість і відвертість – все це поєднане у одному магічному куточку, розміщеному у нашій бібліотеці.


Ми добряче потрудилася, щоб зробити для вас зимову казку у бібліотеці. Саме тут можна загадати найпотаємніші бажання і зробити оригінальне селфі на фоні ексклюзивної, а, головне, безкоштовної, фотозони, яка створювалася з любов’ю для всіх відвідувачів.




Так, з 26 грудня 2019 року і упродовж різдвяних свят з метою залучення користувачів, популяризації бібліотеки та надання належного новорічного настрою відвідувачам, у нашому закладі відбулася новорічно-різдвяна фотосесія. А фотозона в нашій бібліотеці слугувалаю місцем, де будь-яка людина як самостійно, так і в компанії друзів мала змогу зробити безкоштовне фото на пам'ять, як на власний фотоапарат, так і на наш (+ обробка фото).



По закінченні бібліотечної акції ми отримали гарні відгуки від відвідувачів, яким сподобалось приймати безпосередньо активну участь у творчому процесі. Також, що не мало важливо, ми продовжуємо ламати вже давно встановлені залізобетонні уявлення про бібліотечну діяльність. Тому що бібліотека - не тільки дім книги, але й простір для творчості, яка надихає, спонукає і розважає!

По завершенню свят пропонуємо Вашій увазі фотозвіт новорічно-різдвяної фотосесії. Імідж бібліотечної установи - це її образ в очах користувачів, а очі, усмішки наших відвідувачів можна побачити нижче.


 









Немає коментарів:

Дописати коментар