17 лютого 2020 р.


«День відкритих сердець»

Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього – людині не вистачило б цілого життя. Не випадково існує багато чарівних легенд, обрядів, ритуалів, заснованих на цьому прекрасному почутті.

Всі знають, що такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці – немає ніде, адже вони живуть на сторінках книжок, які ми із задоволенням читаємо, дізнаючись про їх неймовірні історії кохання.

У день Святого Валентина найактивніші користувачі бібліотеки завітали до нас, щоб відправитися на таємне побачення з книгою. Бібліотекарі підготували для відвідувачів нашої бібліотеки романтичну фотозону-інсталяцію «День відкритих сердець».


Ми відібрали для вас найцікавіші та захоплюючі книги про кохання. Ми провели День Закоханих оригінально і несподівано, а, головне - створили собі гарний настрій та приємні несподіванки для відвідувачів бібліотеки!







Це було незабутнє книжкове побачення! Всі бажаючі зробили собі фото на пам’ять. 



Немає коментарів:

Дописати коментар