19 лютого 2017 р.

На новорічний майстер-клас ми запрошуємо Вас!


Кожна людина з великим нетерпінням чекає новорічних та різдвяних свят, оскільки в цей час все навкруги ніби перетворюється на казку: дерева одягають білі шубки, вітрини магазинів заманюють покупців яскравими гірляндами,  на вікнах оживають різноманітні зимові експозиції: і новорічні пейзажі, і символи та герої Нового року.

Уміла господиня старається створити затишок у оселі, щоб, увійшовши в дім, будь-хто зміг відчути різдвяну атмосферу. Не виняток і працівники нашої бібліотеки, адже ми теж хочемо подарувати своїм читачам казку, створити затишну святкову атмосферу, щоб кожен читач хотів приходити у бібліотеку знову й знову.

З цією метою у бібліотеці для дорослих м. Берестечко був проведений майстер-клас по вирізанню сніжинок з паперу, по технології створення об’ємних сніжинок, а також створення новорічних композицій під назвою «На новорічний майстер-клас ми запрошуємо Вас!»

Зробити красиві новорічні прикраси під силу кожному, потрібно лише трішки розібратися в цій технології. Учасникам майстер-класу у цьому допомогли розібратися працівники нашої бібліотеки І. О. Шморгун та Л. П. Віняр. Аркуш паперу у формі квадрата, ножиці і олівець стали головними у процесі роботи.

Присутні чудово впоралися з різними процесами роботи. У кожного з’явилися чарівні паперові сніжинки, різноманітні новорічні композиції, а також об’ємні сніжинки та ялиночки. Готові новорічні вироби учасники майстер-класу подарували бібліотеці на згадку про цей чудовий день. 








По закінченню майстер-класу ми знайшли призначення кожному виробу: дещо повісили на ялинку, щось наклеїли на вікно, решту використали для гірлянди та у якості серветок на святковому столі.







Майстер-клас закінчився та його учасники ще довго залишались в бібліотеці, веселі, з святковим настроєм і сніжинками, які вони змайстрували власноруч.

Немає коментарів:

Дописати коментар