12 березня 2020 р.


«Я просто жінка… Та в усі віки в моє ім’я творили і вмирали»

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей святковий день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія та кохання – пов’язане з жінкою.

Жінка... Найзагадковіше створіння Всевишнього. Природа надала їй найважливіші функції – продовжувати рід людський. Жінка – світло свого дому, серце сім'ї, хранителька і захисниця родинного вогнища. Вона дарує любов та ніжність, вислуховує, потішає, підбадьорює, прощає, примирює й поступається кожному. Навколо неї все стає на свої місця, єднається, віднаходить гармонію, розцвітає... 

Вже доброю традицією стало в перші весняні дні організовувати в бібліотеці книжкову виставку, присвячену Жінці. «Я просто жінка… Та в усі віки в моє ім’я творили і вмирали» – саме під такою назвою зустрічала розгорнута книжкова виставка-інсталяція в залі абонементу своїх користувачів. Бібліотекарі надихнулися девізом «Всі жінки – наче квіти весняні» та створили власними руками величезні композиції квітів, якими прикрасили виставку.



У матеріалах, зібраних на виставці, відвідувачі-жінки зможуть знайти корисну інформацію про одяг, аксесуари, підібрати для себе гарну зачіску, скористатися порадами по вихованню дитини, як бути успішною та якнайдовше залишатися чарівною, красивою і здоровою. Також на відвідувачів бібліотеки чекають зібрані поезії українських поетів про рідну неньку, її материнську любов, збірки кулінарних рецептів, по догляду за кімнатними рослинами та облаштуванню домівки. Для рукодільниць будуть у нагоді видання по в’язанню та вишивці, а також багато інших цікавих матеріалів для жінок.












Виставка-інсталяція діятиме до 20 березня, тому всіх ласкаво запрошуємо завітати до бібліотеки, відпочити від щоденних турбот, скористатися нашим затишним читацьким куточком, читаючи улюблену книгу у компанії чудових весняних квітів. Гарний настрій вам гарантуємо! Приходьте та відчуйте себе особливими, адже ви цього варті! 



Немає коментарів:

Дописати коментар