19 лютого 2017 р.

Різдвяне дійство «Святвечір відкриває двері сердечним, щирим віншуванням!»


Святим відлунням від покоління до покоління, крізь роки та віки передається традиція святкування Різдва Христового, лагідно огортаючи промінням Різдвяної зорі кожну українську родину, даруючи тепло і надію.

Мерехтливі різдвяні вогники залу кафе «Волинь», що в Берестечку, 15 січня запросили малечу, юних та дорослих на традиційну зустріч із різдвяним дійством «Святвечір відкриває двері сердечним, щирим віншуванням!»

Організатори концерту – директор МБК Володимир Придальний та художній керівник Марія Ривачук заслуговують найвищої похвали у проведенні такого світлого дійства, оскільки зуміли створити теплу затишну атмосферу свята серед усіх присутніх.

Мелодійно лунали колядки та щедрівки у виконанні церковного хору, дитячого ансамблю БДЮТ, ансамблю вихованців ДНЗ «Казка». Зернинками добра, казки, мрії, далекої милої згадки сипалось у кожне серце слова віршів та сердечних віншувань.

Над серйозними питаннями буття, віри, правди заставляло задуматись чи не кожне слово вистави «Світло Різдва крізь пітьму віків», майстерно поставленої драматичним колективом «Літорост» БДЮТ.

Не останню роль у організації концерту відіграли і працівники бібліотек для дорослих та дітей м. Берестечко, які допомагали працівникам МБК у написанні сценарію проведення дійства, а також у проведенні репетицій із учасниками концерту та, безпосередньо, у день святкування, займалися музичним супроводом.

Слова вдячності артистам та організаторам дійства висловили благочинний Берестечківської округи протоієрей Дмитро Петрущак та Берестечківський міський голова Валентина Залевська.


Після концерту столи затишного кафе наповнились різдвяним частуванням для дітей.



Немає коментарів:

Дописати коментар