28 травня 2019 р.


У Берестечку волинський письменник
Андрій Криштальський презентував новий роман

28 травня жителі та гості міста Берестечка за сприяння міської голови Валентини Залевської мали чудову нагоду поспілкуватися із незвичайною людиною, талановитим письменником, журналістом, видавцем, громадським діячем, членом Національної спілки письменників України, директором видавництва «Терен» Андрієм Криштальським, який розпочав презентаційний тур нової книги «Неситий» із славнозвісного містечка Берестечка.


У читальній залі Берестечківської міської бібліотеки для дорослих, де, власне, і проходила презентація славнозвісної книги, ніде було і яблуку впасти – так багато шанувальників творчості волинського письменника прийшли познайомитися та особисто задати питання Андрію Криштальському, якому вдалося знайти та впевнено зайняти власну нішу в сучасній українській літературі.



Андрій Криштальський цікаво і змістовно розказав про себе, про те, з чого почалося його письменницьке життя, як народжувалися ідеї та як писалися і як видавалися власні твори, про свої найближчі плани, а також відповідав на численні запитання присутніх.


Серед книг, які захопили слухача, – романи «Десять гріхів», «Чорноморець, матінко» і, звичайно, новий захоплюючий пригодницький роман – «Неситий», на презентації якої і був основний акцент зустрічі. У книзі є все для того, щоб читати 380 сторінок роману «одним подихом» – динамічний напружений сюжет, любовна драма і навіть вендета – дві родини ведуть запеклу боротьбу не на життя, а на смерть.

Кожен охочий мав нагоду отримати автограф письменника та сфотографуватися на згадку. Не вийняток і наша бібліотека – на пам'ять про теплу зустріч із талановитим письменником нам дістались книги «Неситий» та «Десятина», які автор підписав особисто для нашої бібліотеки. Тепер нові романи Андрія Криштальського знаходяться на абонементі нашої бібліотеки та чекають своїх читачів!






Готуючись до зустрічі, бібліотекарі підготували книжкову виставку «Українське слово проситься до тебе…», яка ознайомила присутніх із творчістю та біографією письменника.



По закінченню презентації директор Берестечківського історичного музею Олег Дергай провів для нашого гостя захоплюючу екскурсію визначними місцями Берестечка та ознайомив із музейними експонатами.


Сказати, що презентація книги Андрія Криштальського "Неситий" пройшла вдало - це нічого не сказати! Неймовірна атмосфера, буря емоцій, захоплюючий виступ, дотепні жарти, професіоналізм у найвищому вимірі - настільки цікавої презентації ми ще не бачили! Надіємося, що це наш не останній досвід організації проведень подібних заходів!



Немає коментарів:

Дописати коментар