8 травня 2019 р.


Великдень іде – свято в душі несе!

Довгоочікуваний день Воскресіння Христового є для кожного невичерпним джерелом життя і радості. Український народ споконвіку шанобливо та з безмірною любов’ю готується до приходу весни, наповнюючи час Великого Посту та Пасхальний період особливою турботою про оновлення власної душі.

Саме цьому святу присвячена великодня книжкова виставка Берестечківської міської бібліотеки для дорослих  «Великдень іде – свято в душі несе». Матеріали знайомлять користувачів із традиціями святкування Великодня. Розповідають про походження одного із важливих символів цього свята в Україні – писанку, зосереджують увагу на символіці орнаменту писанки та  історії її виникнення. Також на виставці представлені легенди й вірші, присвячені святу.



Однією із приємних справ до Великодня вважається оформлення пасхальних яєць, тому, напередодні свята, користувач нашої бібліотеки Гученко Оксана, вихованка Психоневрологічного інтернату, доповнила нашу виставку своїми творчими роботами. Вона  зуміла поєднати пасхальну тематику з українською і церковною культурою. Запрошуємо наших користувачів і всіх бажаючих на перегляд цих чудових робіт.  Виставка буде діяти протягом травня.




 Нехай це величне свято наповнить ваші серця світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаємо Вам радості, здоров’я, добробуту та благополуччя Христос Воскрес!




Немає коментарів:

Дописати коментар