20 квітня 2017 р.

 Великдень - світлий празник
 Воскресіння Христового
 
 
Весняного дня, коли оживає природа, приходить до нас, українців, світле свято Великодня. Приходить з дитячим сміхом, випеченою маминою паскою і кольоровими крашанками. Це свято – невід᾿ємна часточка українства. Тієї миті, коли вдарять над нашою великою Україною Великодні дзвони, нехай оселяться у Вашому житті щастя! Нехай воскресне у Ваших душах усе найкраще на землі – непохитна віра, щира відданість і вічна любов.
 
З метою збереження споконвічних традицій наших предків у бібліотеці для дорослих оформлена тематична поличка «Великдень – світлий празник Воскресіння Христового», з матеріалів якої можна дізнатися про історію та традиції святкування найбільшого християнського свята, знайти нові та цікаві рецепти приготування святкової паски та правила розпису великодніх диво-писанок. Виставка прикрашена авторськими писанками працівників бібліотеки.
 
 
З відчуттям глибокої радості і від щирого серця поздоровляємо Вас з Воскресінням Христовим! Нехай царюють у Ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ!
 
 



Немає коментарів:

Дописати коментар