5 травня 2017 р.

У Берестечку організували толоку з благоустрою парку

Уже зовсім скоро українці відзначатимуть день найдорожчої у житті людини – мами. Для кожної людини День Матері має особливе значення, адже саме в цей день можна сказати найважливіші слова своїм ненькам, чия безмежна любов супроводжує нас протягом усього життя.

В сучасній Україні Указом Президента від 1999 року, встановлено офіційне свято – День Матері, який святкують у другу неділю травня. У нашому місті 14 травня поточного року в парку відпочинку планується концерт з нагоди вшанування Дня матері.

Готуючись до проведення свята заздалегідь, міський голова В. В. Залевська напередодні Міжнародного дня матері ініціювала проведення весняної толоки в парку відпочинку, де і відбуватиметься концертна програма.

Колектив міської ради разом із працівниками дитячої та дорослої бібліотек, а також працівниками Комунгоспу взялися втілювати задумане у реальність для покращення благоустрою території.  


Зранку, 5 травня, численна громада приступила до активної роботи. Одні грузили на навантажувач зрізані дерева та гілля, інші висаджували дерева та кущі, створювали клумби, садили квіти, розкидали привезену землю, фарбували, прибирали. Одним словом робота кипіла і її вистачило всім. Працювали весело, завзято.






Наприкінці толоки Валентина Залевська  висловила подяку усім учасникам толоки за сприяння в організації робіт на території парку.




Немає коментарів:

Дописати коментар