15 лютого 2018 р.

Найсердечніші вітання у
Всесвітній день КОХАННЯ!



Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього людині не вистачило б цілого життя. Не випадково існує багато чарівних легенд, обрядів, ритуалів, заснованих на цьому прекрасному почутті.

Всі знають, що такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці – немає ніде, адже вони живуть на сторінках книжок, які ми із задоволенням читаємо, дізнаючись про їх неймовірні історії кохання.

У день Святого Валентина  найактивніші  користувачі  бібліотеки завітали до нас, щоб відправитися на таємне побачення  з  книгою. Бібліотекарі підготували для відвідувачів нашої бібліотеки романтичну книжкову виставку-інсталяцію під назвою «Найсердечніші вітання у Всесвітній  день кохання!», у якій підібрали  найкращі твори українських і зарубіжних авторів, які писали чи пишуть про кохання та ознайомили  відвідувачів бібліотеки з красивими  життєвими історіями.

 



 Кожен відвідувач, який завітав у цей день до бібліотеки, отримав валентинку, яку  зробили бібліотекарі власноруч.

 

 

 


Любов не вичерпна і вічна, як саме життя вона є животворящим вогнем в душі людини. Хочеться щоб наші душі піднялись найвище над усім буденним, бо любов душі - найвищий злет.

Тож кохайтесь і будьте щасливі!




Немає коментарів:

Дописати коментар