20 лютого 2018 р.

Майстер-клас «Пісочна фантазія»

Цими днями  в Берестечківській міській бібліотеці для дорослих панувала незвичайна атмосфера – наші користувачі під час майстер-класу «Пісочна фантазія»  навчалися мистецтву виготовлення барвистої і яскравої картини із кольорового піску.

Особливість майстер-класу полягає в техніці своєрідного малювання: пісок різних кольорових відтінків насипається на трафарет, покритий клейкою основою з певним малюнком-ескізом, деталі якого знімаються і заповнюються кольором почергово. В результаті виходить незвичайна за текстурою картина.

У теплій затишній обстановці бібліотекарі Людмила Віняр та Іванна Шморгун  ознайомили присутніх з покроковою інструкцією виготовлення пісочної фрески. А  потім всі поринули в творчий процес.

 

 

 





Ось така чудова пісочна сова у нас вийшла!
Створений унікальний шедевр став красивим доповненням нашої виставки-інсталяції «Вас зустрічає бібліотека мудрої сови м. Берестечко!»



Вироби своїми руками – це завжди креативно і цікаво, адже це розвиває почуття прекрасного і дозволяє зробити емоційну розрядку. Гра з піском допомагає надихнутися, розвинути внутрішню свободу і відчути відчуття щастя і творчості. А головне, відчути себе автором не тільки створеної картини, а й автором свого життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар