11 грудня 2019 р.


«З вірою в любов і в милосердя»



Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Такі люди є й у нашому місті – це вихованці Берестечківського психоневрологічного інтернату. Наша бібліотека для дорослих з розумінням та толерантністю ставитися до людей з обмеженими можливостями. Ми їх не жаліємо, а даємо можливість бути корисними: проводимо з ними безліч масових заходів, майстер-класів, вчимо та декламуємо вірші відомих поетів, забігаємо у гості з підбіркою цікавих книг. Ми даємо змогу їм почути себе рівними серед рівних. Це не складно. Але так важливо.

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю ми, працівники Берестечківської міської бібліотеки для дорослих, завітали до користувачів нашої бібліотеки, наших друзів – підопічних місцевого психоневрологічного інтернату з подяками за активну участь в культурно-масових заходах, які проходили в бібліотеці.






Після теплих слів привітань та вручення нагород для вихованців інтернату, ми продемонстрували книжкову виставку-інсталяцію «Зимовий затишок з книгою», де звернули увагу на тематичну викладку книг та журналів із зимовими мотивами, а також роздатковими буклетами нашої бібліотеки.






Доповненням до виставки стали книги, які  можна було записати в формуляр на місці, приємне й цікаве спілкування та солодкий гостинець.



На закінчення від імені бібліотеки висловлюємо вдячність всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні. Пам’ятаймо, захищаючи гідність інвалідів, ми захищаємо своє людське обличчя.



Немає коментарів:

Дописати коментар