16 жовтня 2018 р.


Україна – країна героїв!

14 жовтня – особливий день календаря, адже цього дня зустрічаються три великі свята: свято Покрови Пречистої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України. Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

Сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.

З нагоди свята у цей день на Меморіалі Слави настоятель Свято-Троїцького Собору отець Дмитрій помолився разом з усіма за полеглих захисників України. Відправивши панахиду, настоятель Свято-Троїцького Собору наголосив, що сьогодні ми заносимо молитву за полеглих героїв, єднаємося, бо Господь хоче від нас любові та злагоди. І хоча у країні йде війна, ми неодмінно переможемо, бо свята Покрова оберігає нас, чий празник сьогодні світло звершуємо.

Після цього у місцевому Будинку культури на гостей міста чекав святковий концерт «Свята Покрово України, Дай нам, щоб ми були щасливі!»

 




 





Працівники Берестечківської бібліотеки для дорослих підготували книжкову виставку «Від козаків до наших днів збережемо вогонь батьків», на якій було представлено багато видань даної тематики, як документальних, так і художніх.


Запрошуємо до перегляду!




Немає коментарів:

Дописати коментар