9 жовтня 2018 р.

Аматорська хорова капела «Злагода» виступила у будинку культури
м. Берестечко

7 жовтня у Берестечківському будинку культури  відбувся   концерт народної аматорської хорової капели Луцької міської організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів «Злагода» (керівник Ігор Баранюк), приурочений до Дня українського козацтва.

Бібліотеки для дорослих та дітей м. Берестечко безпосередньо допомагали працівникам місцевого будинку культури у організації свята.

Всім відомо, що хоровий колектив «Злагода» створили, аби відображати свободу та незалежність України, історичне минуле та сьогодення вітчизни, любов до рідного краю, тому й тематика їхніх пісень ніби створена для того, щоб вшанувати день українського козацтва.


Ніхто не посперечається з тим, що всі учасники хору прийшли за покликом душі і серця, співають, бо відчувають велику силу пісні, для них вона втіха. У хорі і душа співає! У їхньому виконанні звучали українські народні пісні про батька, матір, про нашу історію, багатостраждальну, водночас і героїчну Батьківщину. Багато в програмі виступу прозвучало патріотичних, повстанських, стрілецьких та козацьких пісень. На закінчення пролунала пісня «Хай живе вільна Україна», яку всі глядачі вітали стоячи.




Всі присутні були надзвичайно вдячні колективу за те, що подарували хвилини справжньої душевної радості. Дійсно, їм вдалося зігріти любов'ю наші серця і душі. Побільше б таких концертних програм, бо такі дійства вселяють віру, надію і любов, без яких життя просто неможливе.



Немає коментарів:

Дописати коментар