5 жовтня 2018 р.


Приймаємо вітання з нагоди професійного свята

Наприкінці вересня чаклунка-осінь дарує нам золото падолисту, різнобарв’я жоржин і своє неповторне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Це свято – наш Успіх, Радість, Натхнення, Талант, Розум, Краса і Сила.

Як ми знаємо, будь-яке свято – це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань. Не виняток і наш день, шановні бібліотечні працівники. В день нашого професійного свята нас прийшли привітати представники міської ради, Берестечківського будинку культури, місцевого психоневрологічного інтернату, ПВКС (Першої всеукраїнської кредитної спілки) м. Берестечко та користувачі нашої бібліотеки.







В цей день ми зустрічали своїх гостей по-особливому. Для всіх бажаючих бібліотекарі проводили екскурсії «Бібліотек@ – твоє вікно у світ», акції та цікаві презентації. Феєрично пройшла акція «Відчуй себе бібліотекарем!» та «Виконай своє замовлення». Цього дня ми, бібліотекарі, пропонували відвідувачам спробувати побувати по той бік бібліотечної кафедри. Кожен бажаючий мав змогу відчути себе в ролі бібліотекаря, самостійно віднайти потрібну книжку на полиці, попередньо ознайомившись з бібліотечними фондами та заповнити свій читацький формуляр.



Також наші відвідувачі мали змогу ознайомитись із плакатом - шаржом «Хто такий бібліотекар?», який викликав гучний сміх та позитивні емоції, а також справив неабияке враження, оскільки користувачі бібліотеки по-іншому подивились на роботу бібліотекаря.

Щиро дякуємо за Вашу увагу та подарунки! Особливе дякую хочемо висловити за 4 подаровані кружечки із логотипом нашої бібліотеки -совами! Дякуємо за любов, повагу та підтримку! Цінуємо кожного!


Дякуємо кожному з вас, наші дорогі користувачі! Ми гордимося тим, що разом  із нами у вашій особі це свято відзначає і багатомільйонний загал читачів України, вихованих ще з часів Ярослава Мудрого в дусі поваги до бібліотек – храмів книжкової мудрості.


Немає коментарів:

Дописати коментар