5 жовтня 2018 р.


У Берестечку молодий український письменник Макс Кіндрук презентував новий роман

2 жовтня жителі та гості міста Берестечка мали чудову нагоду поспілкуватися з відомим українським письменником та мандрівником, автором романів, які стали національними бестселерами, Максом Кідруком, який в рамках презентаційного туру #101містоДНБ завітав і до Берестечка.

У актовій залі ЗОШ І-ІІІ  ст. м. Берестечко зібралося чимало шанувальників творчості молодого письменника, якому вдалося знайти та впевнено зайняти власну нішу в сучасній українській літературі.
 



Молодого і талановитого письменника запросила місцева поціновувачка його творів, учениця 7 класу ЗОШ І-ІІІ  ст. м. Берестечко та активна читачка нашої бібліотеки, Богдана Залевська. Коли одного дня вона прийшла до нас у бібліотеку з проханням допомогти організувати цю довгоочікувану зустріч – ми не змогли їй відмовити. Готуючись до зустрічі, Богдана разом із своєю мамою підготували дуже цікаву книжкову виставку-експозицію «Подорож у світ фантазій Макса Кіндрука», яка всіх приємно вразила.





Макс Кідрук цікаво і змістовно розказав про себе, про те, з чого почалося його письменницьке життя, про мандрівки різними куточками світу, про те, як народжувалися ідеї та як писалися і як видавалися власні твори, про свої найближчі плани, а також відповідав на численні запитання присутніх. Родзинкою проекту стали оригінальні буктрейлери.

 
 
Серед книг, які захопили слухача, – романи «Твердиня», «Зазирни у мої сни», «Не озирайся і мовчи» і, звичайно, нова книга – «Де немає Бога», на презентації якої був основний акцент зустрічі. Новий роман Кідрука — це спроба збагнути, чи є всередині нас щось таке, що втримує від перетворення на звірів у місці, де не діє мораль, у місці, де немає Бога.



По закінченню кожен охочий мав нагоду отримати автограф письменника та сфотографуватися на згадку. Не вийняток і наша бібліотека – на пам'ять про нашу теплу зустріч із талановитим письменником нам дісталась книга «Де немає Бога», яку автор підписав особисто для нашої бібліотеки. Тепер роман Макса Кіндрука «Де немає Бога» знаходиться на абонементі нашої бібліотеки та чекає на вас!

 


Сказати, що презентація книги Макса Кідрука "Де немає Бога" пройшла вдало - це нічого не сказати! Неймовірна атмосфера, буря емоцій, захоплюючий виступ, дотепні жарти, професіоналізм у найвищому вимірі - настільки цікавої презентації ми ще не бачили! Надіємося, що це наш не останній досвід організації проведень подібних заходів!



Немає коментарів:

Дописати коментар