15 січня 2019 р.


Різдвяно-новорічне свято
«Хай у кожнім серці запалає Вифлеємська зірка золота»
             Різдво світла радість на обличчях сяє,
     Нині свято Господа Христа.
   Хай у кожнім серці запалає
 Вифлеємська зірка золота

Святим відлунням від покоління до покоління, крізь роки та віки передається традиція святкування Різдва Христового, лагідно огортаючи промінням Різдвяної зорі кожну українську родину, даруючи тепло і надію.

Мерехтливі різдвяні вогники Будинку культури м. Берестечко 14 січня запросили малечу, юних та дорослих на традиційну зустріч із різдвяно-новорічним дійством «Хай у кожнім серці запалає Вифлеємська зірка золота».

Мелодійно лунали колядки та щедрівки у виконанні гурту колядників музичної школи та Будинку культури. Зернинками добра, казки, мрії, далекої милої згадки сипалось у кожне серце слова віршів та сердечних віншувань.

 



Над серйозними питаннями буття, віри, правди заставляло задуматись чи не кожне слово постановки «Вертеп», майстерно поставленої зразковою драматичною студією «Літорост» БДЮТу (керівник – Оксана Данилюк).


 





Надзвичайно цікавою була постановка лялькового театру бібліотеки для дітей м. Берестечка «Казка про справжнє Різдво» (керівник – Лариса Кулинич).

 




Свій натхненний спів всім присутнім подарували солісти Олена Чайка та Тетяна Романюк.


Не останню роль у організації концерту відіграли і працівники бібліотеки для дорослих, які допомагали працівникам місцевого Будинку культури у написанні сценарію проведення дійства та, безпосередньо, у день святкування, займалися музичним супроводом.

Слова вдячності артистам та організаторам дійства висловила Берестечківський міський голова Валентина Залевська.

Бачилося, відчувалося, раділося, що це свято у Берестечку сподобалося всім, хто любить самобутнє містечко, хто цінує людей, завдяки яким його обличчя гарнішає, а історія багатішає добрими справами.

Немає коментарів:

Дописати коментар