26 листопада 2018 р.


І з нами наша правда й сила!
Й допоки світ стоїть, так буде!

21 листопада українці відзначали одне з нових, але знакових свят в новітній історії України – День Гідності та Свободи, віддаючи шану патріотизму й мужності громадян, що стали учасниками Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. 

У Берестечківському будинку культури з нагоди річниці Революції Гідності відбувся патріотичний концерт під назвою «І з нами наша правда й сила! Й допоки світ стоїть, так буде!»  До ББК завітали гості – вокальний ансамбль «Надвечір’я» клубу с. Підбереззя. У їхньому виконанні прозвучали українські народні, патріотичні й авторські пісні.  Виступали й місцеві аматори народної творчості Ю. Друзюк,  Н. Білик, Ю. Надашкевич,  А. Оксенюк, М. Білогруд, П. Коржевич. 



Перед початком концерту усі присутні мали змогу переглянути книжкову виставку «Україна гідна свободи», яку організували бібліотеки для дорослих та для дітей м. Берестечко.















Ведуча, від імені усіх присутніх на святі висловила вдячність захисникам України. Наповнений глядачами зал засвідчив нашу національну свідомість та гідність.

Немає коментарів:

Дописати коментар