15 листопада 2018 р.


Берестечківська виїзна бібліотека
у гостях

Враховуючи виклики сьогодення, публічні бібліотеки намагаються використовувати у своїй діяльності сучасні й різноманітні форми, які, завдяки актуальному змісту, творчому підходу та нетрадиційним назвам, здатні привертати до себе увагу користувачів бібліотек, а також залучати до них нових відвідувачів.


12 листопада виїзна читальна зала бібліотеки для дорослих м. Берестечко завітала до вихованців місцевого Психоневрологічного інтернату та організувала для читачів подорож в море цікавих книг і яскравих журналів.


Для вихованців інтернату була представлена викладка літератури «Читай», яка складалася, здебільшого, із відомих творів українських класиків літератури та найновіших літературних новинок.  





Для кожного бажаючого бібліотекарі подарували інформаційно-роздаткову продукцію нашої бібліотеки: візитні карточки, інформаційні буклети, рекламні листівки, закладки із логотипом «Бібліотеки мудрої сови», які справили на майбутніх користувачів нашої бібліотеки дуже позитивне враження.

  


Всі, хто прийшов переглянути літературу, отримали велике задоволення від отриманих книг. Вихованці інтернату з вдячністю запрошують бібліотеку до себе з новими книгами та креативними ідеями.




Ми надіємося, що подібна практика організації "виїзних бібліотек" сприятиме бажанню йти в бібліотеку і брати додому книги улюблених жанрів: від класиків до сучасних письменників.

Немає коментарів:

Дописати коментар