26 листопада 2018 р.


«Україна гідна свободи»

Щороку 21 листопада в нашій країні відзначають День Гідності та Свободи. Цього дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, що стали учасниками Революції Гідності 2013–2014 років, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

У Берестечківській міській бібліотеці для дорослих організована книжкова виставка-діалог «Україна гідна свободи» на якій представлені видання, які висвітлюють героїчні події Майдану та патріотизм і мужність воїнів АТО; розповідають про героїв і перебіг Революції Гідності, що пробудила у душі кожного українця нестримний потяг до свободи та волі, про протистояння на Сході України, про долі звичайних українців, що опинилися в зоні бойових дій.


Біля книжкової виставки бібліотекарі провели діалог з користувачами на тему їхніх думок та ставлення до Революції Гідності. Своїми враженнями від війни ми запросили поділитися учасника АТО Ігоря Стеця та директора місцевого музею Олега Дергая, який про перебіг Революції Гідності знає з власного досвіду, адже в ці переломні дні відстоював Гідність України на Майдані. Це болюча тема, тому у кожного українця виникає багато запитань, які спонукають до розмови, роздумів і сподівань на краще майбутнє.









Немає коментарів:

Дописати коментар