28 листопада 2018 р.


Організовуємо виїзну бібліотеку!

Кожна бібліотека прагне максимально розкрити зміст своїх ресурсів для користувачів. Однією з ефективних форм підвищення читацької активності населення є виїзна бібліотека. Мета такої форми роботи бібліотеки – познайомити користувача з асортиментом літератури з фонду бібліотеки; залучити нову групу користувачів, тобто виявити потенційних відвідувачів, які надалі стануть відвідувачами одного дня, в подальшому відвідувачі одного дня – регулярними відвідувачами, регулярні відвідувачі – постійними друзями, партнерами бібліотеки, реальними учасниками її діяльності.

Цими днями працівники бібліотеки для дорослих із підбіркою нових надходжень та найбільш популярної серед читачів літератури завітали до аптек, магазинів, кав’ярень, підприємств та інших закладів міста, щоб популяризувати українську книгу.






Кожна людина змогла віднайти для себе цікаву книгу, прочитати нові твори улюблених авторів, познайомитись із творчістю сучасних письменників.




Для привернення більшої уваги до книг, ми, бібліотекарі, використали індивідуальні бесіди з потенційними користувачами. Як результат, виїзна бібліотека отримала безліч схвальних відгуків серед жителів міста. Це і стало мотивом для нас і надалі організовувати такі практики у Берестечку.

Немає коментарів:

Дописати коментар